telefoon
075-6141583

Al jaren onze huisleverancier
Uitgebreide service en veel kennis

Dirk Blom - Lunchcafé Blom Amsterdam

Geweldig Satellietsysteem

Marco van der Wijst - Bestuurder VVE,
Ik vertel u graag over mijn ervaring met Vedicom

Referenties

Hierbij laten wij graag enkele referenties zien in de diverse disciplines van ons bedrijf. De referenties zijn slechts een klein deel van wat we reeds hebben gedaan. Heeft u een vraag over een van de projecten of wilt u graag een voorbeeld zien die er niet tussen staat? Neem gerust contact met ons op.

kabels aanleggen grachtenpand Amsterdam

Aanleggen ictbekabeling grachtenpand herengracht Amsterdam

 

Western Gulf Advisory had de opdracht verstrekt, om dit monumentale pand naast het huis van Burgemeester van de Laan te voorzien van nieuwe bekabeling en een nieuw ICT park

Lees meer over dit project
Plaatsing camerasysteem vve vereniging Amsterdam

Plaatsen camerasysteem VvE Postjesweg Amsterdam

 

De Amsterdamse Postjesweg ligt gelegen in een wijk waar veel overlast is op gebied van criminaliteit. Dit pand is voorzien van een gloednieuw camerasysteem voorzien van hoge resolutie camerabeelden

Lees meer over dit project
PLaatsen camerasysteem Amsterdam West

Plaatsen camerasysteem VvE vereniging “De Meester” Amsterdam

 

Eerder is in dit complex al een camerasysteem geplaatst, echter liet de kwaliteit te wensen over en gingen componenten defect als men er naar keek. Naar een uitgebreid onderzoek bleek dat de kwaliteit van de camera’s niet afdoende waren voor het geen waar dit voor bedoeld was, mensen waren niet duidelijk in beeld en kwamen als zwarte schimmen op het scherm.

Lees meer over dit project
Plaatsen en onderhoud camerasysteem camerabeveiliging Amsterdam

Camerabeveiliging tegen urineoverlast in boxgangen van flat Amsterdam

 

Urineren is de reden om over te gaan tot plaatsing van dit camerasysteem. De penetrante urine lucht zorgt ervoor dat de bewoners niet meer in de box willen komen. Naast de urineoverlast komt het vaak voor dat hangjongeren in de avonduren in de boxen verblijven.

Lees meer over dit project
Installeren camerasysteem met bewakinigscamera's in Amsterdam West

Installatie camerasysteem in vervuilde box opslagruimte  Amsterdam

 

Een nieuw camerasysteem hebben wij geplaatst, om het veilige gevoel van de bewoners te kunnen garanderen. Deze ondergrondse kelder met boxen, werd door hangjongeren gebruikt als hangplek. Vandalisme, vuilnisopslag en urineren vierde hoogtij, waardoor bewoners niet meer in de boxen durfden te komen

Lees meer over dit project
installatie plaatsen en onderhoud camerabeveiliging camerasysteem flatgebouw Amsterdam

Installatie en onderhoud camerabeveiliging flatgebouw Amsterdam Osdorp

 

Voor een Amsterdamse woningcorporatie hebben wij een nieuw camerabeveiligingssysteem geplaatst in een nieuwbouw flatgebouw in Amsterdam- West.

Lees meer over dit project
installatie en onderhoud bewakingscamera draadloos Amsterdam containerwoning Amsterdam

Plaatsen tijdelijk camerasysteem  containerwoning Amsterdam Ijburg

 

Voor de gemeente en alle belanghebbenden hebben wij op een afgelegen bouwterrein een full HD camerasysteem geplaatst. De camera’s hangen in een lantaarnpaal en bewaken de containerwoning tegen vandalisme en brandstichting. De camerabeelden worden via een draadloos beveiligd signaal

Lees meer over dit project
Plaatsing en ontwerp camerasysteem bedrijfshal bloemen Tesco

Bewakingscamera bedrijfshal om bloemen op maat te schikken bij Tesco.

 

In samenwerking met Potveer, hebben wij een camerasysteem ontworpen voor de bloemen in de bedrijfhal van o.a. Tesco UK. Om iedere bloem de juiste hoogte te geven worden via een bewakingscamera het beeld met lijnhoogte aangegeven. Ieder boeket bloemen die is samengesteld door deze cameratechniek zal vanaf heden gelijk zijn. Ons camerasysteem wordt inmiddels wereldwijd ingezet.

Lees meer
Plaatsen en onderhouden van bewakingscamera en camerasysteem Amsterdam

Installatie en onderhoud camerasysteem wooncomplex Amsterdam Noord

 

Installatie van een nieuw camerasysteem met camerabeveiliging was noodzakelijk om overlast in dit fraaie wooncomplex tegen te gaan. De overlast is door de komst van camerabeveiliging aanzienlijk verlaagt, tevens is het gevoel van veiligheid van de bewoners verhoogd.

Lees meer over dit project
Plaatsen, onderhouden en installeren van camerasysteem fabrieksterrein Renkum

Installatie bewakingscamera’s fabrieksterrein papierfabriek Renkum

 

Reparco te Renkum, schakelde ons bedrijf in om camerasysteem te plaatsen en te onderhouden op hun fabrieksterrein in Renkum. De bewakingscamera met kentekenherkenning neemt beelden op van in en uitgaande vrachtwagens.

Lees meer over dit project
plaatsen en onderhouden camerasysteem camerabewaking nijverdal

Installatie camerabeveiliging voor bekende bakker Nijverdal

 

Een nieuw camerasysteem hebben wij geplaatst voor deze mooie winkel van de bekendste bakker van Nijverdal. De installatie van het camerasysteem hebben wij op zondag geplaatst, dit in verband met de hygiënecode.

Lees meer over dit project
installatie en plaatsen beakingscamera's boxgang tegen vervuiling Amsterdam

Plaatsen camerabewaking in boxgang appartementencomplex Amsterdam

 

Het plaatsen van een camerasysteem in opdracht van een woningcorporatie was nodig naar aanleiding van hangjongeren in deze boxgangen van dit fraaie appartementencomplex in Amsterdam.

Lees meer over dit project
installatie en onderhoud camerasysteem bewakingscamera Amsterdam

Installatie en onderhoud camerasysteem appartementencomplex Amsterdam

 

Overlast en vervuiling was voor de woningcorporatie aanleiding om een camerasysteem te installeren in de entreeruimen en de liften. Na de installatie van de bewakinscamera’s is de overlast teruggedrongen en een veilig gevoel ontstaan bij de bewoners

Lees meer over dit project
plaatsing-alarmsysteem-Zaandam

Plaatsen alarmsysteem bedrijfspand Zaandam

 

PartyZaan is een licht- en geluidsverhuur bedrijf, gevestigd in Zaandam. Voor een extra gevoel van veiligheid heeft dit bedrijf een modern en gebruiksvriendelijk alarmsysteem door Vedicom laten plaatsen. Het alarmsysteem staat in contact met een meldkamer; opvolging na inbraak is dus goed geregeld.

ondehoud alarmsysteem Zaandam

Plaatsen alarmsysteem snackbar Zaandam

 

Voor een  cateringsbedrijf “Het Ankertje”in Zaandam, hebben wij een gebruiksvriendelijk modern alarmsysteem geplaatst. Zoals vele alarmsystemen in Zaandam, wordt ook dit systeem door gemeld naar de meldkamer. Bij onraad wordt er razendsnel actie ondernomen.

Installatie Alarmsysteem Bedrijfshal Zaandam

Installatie en onderhoud Siemens alarmsysteem bedrijfshal Zaandam

 

In een grote bedrijfshal op het industrieterrein in Zaandam hebben wij een groot Siemens Alarmsysteem aangebracht. Naast alarmdetectie, hebben wij in het hout magazijn vele brand en rookmelders geplaatst. Het Siemens alarmsysteem met brandmelder staat in contact met de meldkamer, bij onraad zijn de hulpdiensten, snel ter plaatse

installaltie onderhoud certificeren alarmsysteem restaurant in Amsterdam

Installatie, certificeren en onderhoud Risco alarmsysteem restaurant Amsterdam

 

Een Risco bedraad alarmsysteem hebben wij geïnstalleerd, bij lunchcafé Blom in Amsterdam. Na meerdere inbraken eiste de verzekering een gecertificeerd alarmsysteem. Het Alarmsysteem wordt doorgeschakeld naar de meldkamer, tevens krijgt de klant een melding op zijn telefoon via de Risco mobiele alarmapp. Inbrekers maken geen schijn van kans meer

Plaatsen, onderhouden en certificeren alarmsysteem woonhuis Oostzaan

 

In het noord-hollandse Oostzaan, stijgen de inbraken. Voor een klant die hierdoor een onveilig gevoel heeft, plaatste wij een Risco Alarmsysteem in zijn woonhuis. Alle deuren en ramen zijn voorzien van bewegingsdetectoren en magneetcontacten. Inbraak door de voordeur of via een raam, zal er toe leiden dat de hulpdiensten snel ter plaatse zijn.

Installatie en certificeren Risco alarmsysteem restaurant Schiedam

 

Een alarmsysteem in Schiedam was aan vervanging toe, Lisa’s Kitchen betrok het pand in Schiedam en maakte van dit bedrijfspand een modern politiek restaurant. Een modern en gebruiksvriendelijk alarmsysteem voorzien van inbraakdetectoren en brandmelders zorgt ervoor dat dit restaurant voldoet aan de eis van de verzekeraar.

Installeren nieuw alarmsysteem in bedrijfspand van autogarage Zaandam

 

Na een verwoestende brand bij een autobedrijf in Zaandam, hebben wij nieuw alarmsysteem geplaatst in het nieuwe bedrijfspand.

Installatie Risco Lightsys alarmsysteem bedrijf aan huis Nieuwegein

 

Voor een loodgieter met een bedrijf aan huis in Nieuwegein hebben wij een bestaand Nuon alarmsysteem uitgebreid. Het Nuon systeem hebben wij onderhoud gegeven en hebben wij het systeem uitgebreid met rookmelders, sirenes en bedienpanelen. Het Alarmsysteem belt uit naar een meldkamer en is tevens met een app te bedienen.

Plaatsen draadloos alarmsysteem bij eigenaar van een hotel Amstelveen

 

Vanwege de vele inbraken in deze woning, eiste de verzekering een alarmsysteem met risicoklasse 2 in dit woonhuis in Amstelveen. Een nieuw draadloos alarmsysteem van Risco voldeed aan de verzekeringseis. Het draadloze alarmsysteem is aangesloten op de meldkamer en is door ons VEB gecertificeerd.

installatie en onderhoud risco alarmsysteem grand cafe fossa Amsterdam

Vernieuwen en certificeren alarmsysteem op boot / restaurant Amsterdam

 

Het bestaande alarmsysteem diende vervangen te worden voor een nieuwe. Het certificaat van het alarmsysteem diende naar 5 jaar vernieuwd te worden. Grand café Fossa is een restaurant welke is gebouwd op een boot en staat bekend als een van de gezelligste restaurants van Amsterdam

camerabeveiliging in lift plaatsen

Plaatsen bewakingscamera in lift Zaandam

 

Naar aanleiding van urineoverlast heeft de woningcorporatie besloten om camerabewaking toe te passen in deze Otis lift in Zaandam

Plaatsen en onderhouden camerabeveiliging in de lift

Camerabeveiliging installeren in Otis lift Amsterdam

 

Vervuiling door urineren en vandalisme in de lift, was reden voor een woningcorporatie om camerabeveiliging door Vedicom te laten plaatsen in deze Otis lift uit de jaren 60.

installeren en onderhoud camera in de lift een liftcamera tegen vandalisme in de lift

Beveiligingscamera plaatsen  in een Otis lift in appartementencomplex Amsterdam

 

Om het nieuwbouwpand netjes te houden en te zien waar de bezoekers naar toe gaan, na betreden van het wooncomplex, hebben wij voor een VVE vereniging een beveiliginscamera geplaatst in een Otis lift aan de Postjesweg in Amsterdam.

Vedicom