telefoon
075-6141583

Helaas zijn er geen subsidieregeling voor beveiligingsmaatregelen in 2017 en 2018. Hieronder staan de pakketten die konden worden aangeschaft in het verleden

Installatie en onderhoudsbedrijf NoVus bewakingscamera’s

Vedicom is reeds jaren dealer, installatuer en ondehoudende partij van het gerenommeerde merk Novus. Als dealer plaatsen, onderhouden wij camerasystemen en verhelpen wij storingen aan alle producten van het merk Novus.

Het merk NoVus werd door TNO opgenomen in de regeling veiligheid kleine bedrijven 2014. Ondanks dat de oude regeling verlopen is, vindt NoVus het belangrijk dat bedrijven in 2015 alsnog recht op subsidie moeten hebben. In samenspraak met de fabrikant hebben wij besloten alsnog 50% subsidie te geven op camerabeveiliging en camerasystemen.

Subsidie camerabeveiliging ondernemers Amsterdam 2015
Subsidie inbraakbeveiliging 2015

Subsidie Inbraak Alarmsystemen

Ieder bedrijf en ondernemer, komt in aanmerking voor de landelijke subsidieregeling veilig ondernemen 2015.  De fabrikant en haar installateurs bieden u tijdens deze periode de mogelijkheid om tegen 50% van de normale prijs diverse Inbraak Alarmsystemen te laten plaatsen in uw bedrijf.

Onze pakketten zijn ingedeeld in drie verschillende categorieën, geschikt voor verschillende risicoklassen.

Inbraak Alarmsysteem met 50% subsidie

Bekijk de subsidiepakketten
Private Subsidieregeling camerasystemen 2015

Subsidie Veiligheid Kleine Bedrijven verlengt in 2015 door fabrikant

Ieder bedrijf en ondernemer, komt in aanmerking voor de landelijke subsidieregeling veilig ondernemen 2015.  De fabrikant en haar installateurs bieden u tijdens deze periode de mogelijkheid om tegen 50% van de normale prijs diverse beveilignscamer’s te laten plaatsen in uw bedrijf.

Camerabewaking met 50% subsidie

Bekijk de subsidiepakketten

VKB Regeling 2015 subsidie beveiliging Amstelveen

Iedere ondernemer en ieder bedrijf in de gemeente Amstelveen is gebaat bij of een alarmsysteem of een camerasysteem. De gemeente Amstelveen biedt u tijdens deze periode de mogelijkheid om tegen 40% van de normale prijs diverse maatregelen uit voeren in uw bedrijf.

Beveiliging met 40% subsidie ook in 2015

Meer informatie over de vkb regeling

Vedicom