telefoon
075-6141583

"Door een fout van KPN lag ons bedrijf gewoon stil
Binnen 8 uur stond de Ziggo monteur voor de deur

Zonder Vedicom was dit nooit gelukt ! "

Gerben Breed - Massagepraktijk Purmerend
Klik hier voor mijn persoonlijke ervaring

Samenwerken met de partner van Ziggo Zakelijk

Als installateur van beveiligingsproducten en dienstverlener in de ICT, vinden wij het van primair belang dat uw internet goed geregeld is.  De groei van het online werken, het bekijken van hoge resolutie megapixel camerabeelden vanaf  smartphones / computers, de aansturing van alarmsysteem via mobiel, vraagt om een snelle en stabiele internet verbinding.

Als gecertificeerd partner van Ziggo Zakelijk hebben we korte lijnen  met Ziggo en de aannemers van Ziggo. De partner weet alle in en outs van dit netwerk en kan u wensen direct vertalen in een passende oplossing. Het leveren van Ziggo internet op een locatie waar geen kabelaansluiting is, behoort o.a. tot de taken van de partner. Ook bestaande klanten van Ziggo kunnen bij ons terecht, vaak is uw contract verlopen en kunnen wij een leuke korting verstrekken door uw contract te verlengen.

Ziggo Zakelijk snel internet

Door de internetverbindingen met snelheden van 60 MB tot 500 MB gegarandeerd, kunt u eenvoudig uw bedrijfsnetwerk / beveiligingsnetwerk opschalen.  In tegenstelling van de lijnen van KPN / koperverbinding is de snelheid en stabiliteit niet meer afhankelijk van de afstand tot de wijkcentrale of kwaliteit van de koperaders in de grond. Coax internet wordt zonder kwaliteitsverlies geleverd tot aan uw meterkast, waardoor de geboden snelheid wordt gegarandeerd.

Ziggo zakelijk internet aanvragen
Ziggo snel internet besttellenWat past bij jouw behoefte?

Het voordelige ZZP abbonement ?

Het concurerende MKB abbonnement ?

Bel gerust voor vragen of advies

075-6141583

Optimaal zaken doen. Dat betekent verbonden zijn. Verbonden met de wereld om uw bedrijf of organisatie heen. Zodat uw bedrijf of organisatie ontwikkelt, groeit, leert, nieuwe klanten en collega’s wint en markten ontdekt. Als partner van Ziggo Zakelijk helpen u graag verbinden. Daarom bieden wij oplossingen die ontzorgen. Dan kunt u zich concentreren op uw expertise en klanten.

onderwijs

Wooncomplexen

> Alles over woningcomplexen

onderwijs

Onderwijs instellingen

> Alles over onderwijs instellingen

overig

Midden en kleinbedrijf

> Alles over het MKB

studenten

Studentenhuisvesting

> Alles over Studentenhuisvesting

Ziggo internet Zorg

Bedrijventerreinen

> Alles over bedrijventereinen

lokale overheid

Lokale overheden

> Alles over lokale overheden

hospitality

Hospitality

> Alles over Hospitality

Een van de meest gestelde vragen die bij ons binnenkomt:

Ik wil graag een Ziggo Zakelijk internetverbinding, maar er is geen coaxkabel in mijn pand?

Het komt vaak voor dat bedrijven een coax / Ziggo aansluiting wensen te hebben, echter is geen kabelaansluiting in het bedrijfspand. De aanvragen voor vaak gedaan bij aansluitingen.nl, echter worden aanvragen afgewezen omdat de kosten voor aanleg veel te hoog zijn. De aanleg bestaat voornamelijk uit het graven van de kabel en de medewerking van gemeentes.

Door uw aanvraag neer te leggen bij de partner van Ziggo, zal ten eerste een schouw worden gepland om de haalbaarheid te bekijken. Ziggo, de partner en de aannemer zullen opties en belangen bekijken. Vaak komt het op een industrieterrein voor dat de kosten voor Ziggo daadwerkelijk te hoog zijn, echter als meerdere bedrijven geïnteresseerd zijn, zal de aansluiting alsnog gerealiseerd worden.

Wilt u Ziggo zakelijk snel internet op uw industrieterrein of bedrijven terrein hebben, neem dan snel contact met ons op om de mogelijkheden te bekijken.

Neem contact met ons op

Bent u nieuwsgierig wat de partner van Ziggo Zakelijk voor u kan betekenen? Bel ons gratis op nummer 075-6141583. Onze accountmanager staat u graag te woord.

Vedicom